Varen er lagt til

Gå videre til innholdet

LØSNINGER FOR BEDRE INNEKLIMA OG ENERGISMART INFRARØD OPPVARMING

10. jan 2024

I lys av dagens høye strømpriser og mangel på energi, kan Norelko bidra med innovative løsninger.

Infrarøde varmeovner skiller seg fra tradisjonelle varmeovner ved at de retter seg mot objekter i rommet, framfor å varme opp luften. Gulv, vegger, tak og møbler absorberer varmen og sprer den målrettet rundt til areal der det er behov for det, uten å varme opp luften rett under taket.


Ved å benytte denne teknologien kan man oppnå en energibesparelse på 25-30% eller mer, sammenlignet med standard varmeovner. I tillegg er løsningen en relativt økonomisk investering sett i forhold til mange andre alternativer.


Andre fordeler med å bruke infrarøde varmeovner er at de ikke brenner oksygen, tørker ut luften eller fremkaller svevestøv. Oppvarming av vegger og gulv forhindrer også fuktansamling, forebygger sopp og råte, og bidrar til et sunt inneklima som er astma- og allergivennlig.


Produktene er svært miljøvennlige, har lang levetid (70.000 timer/30 år) og er tilgjengelige i ulike modeller med stilfullt og diskret design. Norelko har løsninger for bolig, næring, lager, butikker, haller, rehabilitering og nybygg – støttet av en 5-års produktgaranti.